Pronájem bytu 2+kk, 54 m2, Přípotoční, Praha 10 - Vršovice

  • Podlahová plocha: 54m2
  • Počet pokojů: 2
  • Koupelna: 1×
  • Sklep: 1×
  • Podlaží: 4 z 6
  • Parkovací stání: 1×
  • Garáž: 1×
17 900 Kč
za měsíc
poplatky 3400 Kč + el.energ. 900 Kč
Veronika Sedláková
603 390 202
Mám zájem

Detaily nemovitosti

Obec:
Praha
Typ zakazky:
Pronájem
Typ nemovitosti:
Byt
Dispozice:
2+kk
Výměra:
m2
Užitná plocha:
54m2
Konstrukce:
Cihlová
PENB:
B
Podlaží:
4

Popis nemovitosti

Naše společnost si vám dovoluje nabídnout k pronájmu kompletně vybavený byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk, užitné ploše 54 m2 s garážovým stáním a šatnou.

Bytová jednotka je vybavena kuchyňskou linkou včetně spotřebičů, myčky a vestavěné lednice. Kuchyň navazuje na obývací pokoj, ve kterém se nachází sedačka, TV sestava a jídelní stůl. Dalším pokojem je ložnice (15 m2) s manželskou postelí a skříní. Jako velkou výhodu vidíme prostornou šatnu vybavenou skříněmi a policemi. V koupelně naleznete velkou rohovou vanu a pračku. Celkově se v bytě nachází spoustu úložného prostoru, můžete se tedy nastěhovat a rovnou bydlet. V obytných místnostech je dostatek světla a jsou orientovány na jihozápad, sluníčka si tedy užijete dostatek.

Další výhodou je garážové stání pro jedno auto a další možnost parkování venku u domu za závorou, která se otevírá pomocí čipu, tedy pouze pro obyvatele domu.

Byt se nachází ve 3.NP s výtahem z celkových 6.NP na ulici Přípotoční, Praha 10 – Vršovice v blízkosti historického a kulturního centra Prahy. Vršovice nabízí veškerý komfort a občanskou vybavenost starších částí Prahy. Zárověň je však na dosah ruky široké spektrum vinohradských kaváren a podniků. Možnost jak bydlet v centru, ale na klidném místě s velmi dobrým přístupem na metro, tramvaje a trolejbusy. Okolí bytu je velmi pěkné, je zde mnoho kaváren, restaurací, butiků a také parků pro volnočasové aktivity.

V poplatcích jsou zahrnuty služby za budovu, topení, vodné stočné, plyn a GARÁŽOVÉ stání. Uvedená cena nájmu je bez energií a poplatků, které činí 3400 Kč + el.energ. cca 900 Kč/měs. Vratná kauce činí 22 000 Kč a provize RK je ve stejné výši jednoho nájmu.

Více informací na telefonu nebo emailu. Prohlídky možné po předchozí telefonické domluvě

Lokalita nemovitosti

Fotogalerie

Napište prosím Vaše kontakty, ozveme se obratem
×
×
© 2004–2024 Sluneční Reality Mapa stránek