Prodej rodinného domu 4+1, 172 m2, Kněžpole

  • Podlahová plocha: 172m2
  • Parcela: 388m2
  • Počet pokojů: 4
  • Sklep: 1×
  • Garáž: 1×
2 750 000 Kč
za nemovitost včetně provize
Aleš Durník
603 390 202
Mám zájem

Detaily nemovitosti

Obec:
Kněžpole
Typ zakazky:
Prodej
Typ nemovitosti:
Dům
Dispozice:
Rodinný
Výměra:
388m2
Užitná plocha:
172m2
Konstrukce:
Cihlová
PENB:
G
Podlaží:

Popis nemovitosti

Naše společnost Vám nabízí ke koupi rodinný dům o dispozici 4+1, užitné ploše 172 m2, v obci Kněžpole. Celková plocha pozemku je 388 m2. Dům je v řadové zástavbě, jedná se o klidnou, slepou ulici.

Dům má 3 nadzemní podlaží, dvě obytné a suterén, který je technického rázu, kde se nachází garáž s elektrickými vraty a průjezdem do dvora. Dále pak spodní kuchyně a místnost, která může sloužit jako šatna.

Každé patro má svoji koupelnu a lodžii. Na podlahách plovoucí podlahy, lino a dlažba. Vytápění pomocí kotle na tuhá paliva (lze získat dotaci na výměnu za nový), ohřev vody elektrickým bojlerem. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Plyn je přiveden k domu, ale není používán.

Z garáže a ze spodní kuchyně je vstup na zastřešenou pergolu – zámková dlažba a krb. Na zahradě jsou dvě hospodářská stavení. Zahrada je orientována na východ.

Obec Kněžpole je vzdálena 5 km od Uherského Hradiště. Je zde veškerá občanská vybavenost včetně mateřské a základní školy. Průkaz energetické náročnosti budovy je „G“ mimořádně nehospodárná (nebyl předložen PENB).

Pro více informací volejte makléře, financování zajistíme.

Lokalita nemovitosti

Fotogalerie

Napište prosím Vaše kontakty, ozveme se obratem
×
×
© 2004–2024 Sluneční Reality Mapa stránek