Prodej nadstandardního bytu 3+kk s terasou, 111 m², Uherské Hradiště - Pastýrna

  • Podlahová plocha: 111m2
  • Parcela: 141m2
  • Počet pokojů: 3
  • Koupelna: 1×
  • Sklep: 1×
  • Balkon: 7m2
  • Terasa: 18m2
  • Podlaží: 6 z 6
10 900 000 Kč
za nemovitost včetně provize
Ondřej Brim
603 390 202
Mám zájem

Detaily nemovitosti

Obec:
Uherské Hradiště
Typ zakazky:
Prodej
Typ nemovitosti:
Byt
Typ vlastnictví:
Osobní
Dispozice:
3+kk
Výměra:
141m2
Užitná plocha:
111m2
Konstrukce:
Cihlová
PENB:
B
Podlaží:
6

Popis nemovitosti

Nabízíme na prodej nadstandardní byt 3+kk, v lukrativní lokalitě Kasárna v Uherském Hradišti. Bytová jednotka se nachází v posledním podlaží developerskému projektu „Bydlení kasárna“, který byl dokončen v roce 2019. Podlahová plocha jednotky je 111m² + terasa o velikosti 18m², balkónem o velikosti 7m² a sklepem o velikosti 5m².

Dispozice bytové jednotky je velmi moderně rozdělena do dvou částí, které rozděluje prostorný vstupní vestibul. V první části je obývací pokoj s kuchyňským koutem, terasou s posezením, balkónem, toaletou a technickou místností. V soukromé části najdeme dvě ložnice, šatnu, prostornou koupelnu se sprchovým koutem a toaletou.

Bytová jednotka byla navržena ve spolupráci s architektem a bylo dbáno na každý detail. Je kompletně zařízena vestavným nábytkem a
je navržena v barvě bílé s kombinací světlého a tmavého dřeva. V celém bytě jsou masivní dubové podlahy a interiérové obložkové dveře se skrytými panty. Kuchyňská linka je v bílém lesku s pracovní deskou z materiálu technistone a osazena spotřebiči značky Miele (lednička, myčka, varná deska, kávovar, mikrovlná trouba, trouba, pračka, sušička). V koupelně je samostatné elektrické podlahové topení a je obložena italským obkladem s travertinovou masivní deskou. Hlavní výhodou koupelny je prostorný zděný sprchový kout a okno, které ocení hlavně ženy z důvodu denního světla v koupelně a opět nadstandardní prvky jako sanita od značky Villeroy & Boch a baterie Grohe.. Celá jednotka je klimatizována, v ložnicích jsou venkovní hliníkové elektrické žaluzie a v obývacím pokoji jsou použity screenové rolety.

Lokalita kasárna je jedna z nejlepších lokalit pro bydlení v Uherském Hradišti. Hlavně díky pěší dostupnosti do centra města, na veškeré sportoviště (aquapark, fotbalový stadión, sportovní hala, zimní stadión) i do obchodů (Kaufland, lékárna, pekárna, elektro), které jsou vzdálené 2 minuty pěší chůze.

V případě zájmu, je možnost si k bytové jednotce dokoupit nadstandardní garáž o velikosti 28m², která se nachází přímo pod domem nebo i venkovní vyhrazené parkovací stání, které se nachází za závorou. Uvedená cena je včetně veškerého vybavení jednotky (mimo osobní věci).

Více informací Vám rádi poskytneme na telefonu nebo emailu. Termín prohlídky vždy po telefonické domluvě.

Lokalita nemovitosti

Fotogalerie

3Dprohlídka

Napište prosím Vaše kontakty, ozveme se obratem
×
×
© 2004–2024 Sluneční Reality Mapa stránek